COSENTINO е наясно, че като ПОТРЕБИТЕЛ, Вие се интересувате от това да знаете как се използват и споделят Вашите лични данни от нас и затова ние излагаме по-долу нашата Политика за защита на личните данни, за да можете да разберете целите, които имаме.

  1. ИДЕНТИЧНОСТ НА АДМИНИСТРАТОРА НА ДАННИ
  2. Личните данни, предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ чрез който и да е от уеб формулярите, ще бъдат обработвани от компанията COSENTINO GLOBAL, S.L.U. (наричана по-долу „COSENTINO“), със седалище на адрес: Ctra. Baza a Huércal-Overa, km 59 – 04860 Cantoria (Алмерия), като администратор на данни.

  3. ЦЕЛИ НА ОБРАБОТВАНЕТО НА ДАННИ И ПРАВНО ОСНОВАНИЕ
  4. COSENTINO ще обработва информацията, предоставена от ПОТРЕБИТЕЛЯ, за различни цели, в зависимост от начина на събиране на данните и конкретната причина за искането, направено от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

    Обработката, извършена за изпълнение на исканията на ПОТРЕБИТЕЛЯ, се основава на съгласието, дадено от ПОТРЕБИТЕЛЯ, като въвежда личните си данни в различните уеб формуляри за искане на информация или като отметне съответните полета за искане на съгласие. Целите на това обработване са следните:

    • За предоставяне на заявените от ПОТРЕБИТЕЛЯ услуги.
    • За изпращане на информация, изисквана от ПОТРЕБИТЕЛЯ.
    • За информиране за ползите, промоциите, събитията и други продукти, предлагани от компаниите от COSENTINO GROUP.
    • За кандидатстване за работа в една от компаниите на COSENTINO GROUP.

    Моля, имайте предвид, че като ПОТРЕБИТЕЛ можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като следвате процедурата за упражняване на правата си, посочена по-долу.

    COSENTINO ще обработва данните на ПОТРЕБИТЕЛЯ въз основа на изпълнението на споразумението между ПОТРЕБИТЕЛЯ и COSENTINO за следните цели:

    • За управление на договорните или търговските отношения, установени между COSENTINO и ПОТРЕБИТЕЛЯ.
    • За обработване, управление, предоставяне, разширяване и подобряване на услугите, за които ПОТРЕБИТЕЛЯТ е решил да се абонира или да се регистрира.
    • За изпращане на информация за промени в продуктите или услугите, закупени от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

    В допълнение към горепосоченото обработване, COSENTINO ще извърши друга обработка за законни интереси, за която ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да възрази, като следва процедурата за упражняване на правата, посочена по-долу. Целите на това обработване са следните:

    • За адаптиране на услугите с цел подобряване на качеството им за ПОТРЕБИТЕЛЯ.
    • За проектиране на нови услуги във връзка със съществуващите.
    • За извършване на статистически проучвания, позволяващи проектирането на подобрения в предоставяните услуги.
    • За изпращане на информация относно нови или подобни услуги към първоначално закупените.

    Съобразно това ПОТРЕБИТЕЛЯТ е информиран и се съгласява безусловно и изрично неговите/нейните лични данни да бъдат обработвани от COSENTINO чрез онлайн инструменти за изпращане на електронни уведомления, предоставени от компании като SalesForce, със седалище в Съединените американски щати. За осигуряване на еквивалентно ниво на защита на данните, COSENTINO ще използва стандартните договорни клаузи за защита на данните, приети от Европейската комисия, заедно с необходимите технически и организационни мерки, за да гарантира Вашето право на защита на данните.

    Тези инструменти използват пиксели (малки прозрачни електронни изображения, свързани с Вашия адрес) за събиране на информация, която ни позволява да знаем кой осъществява достъп до нашата кампания и кога. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да предотврати такова използване в настройките на своята система за управление на имейли, за да спре автоматичното изтегляне на изображения.

  5. ПОЛУЧАТЕЛИ НА ЛИЧНИ ДАННИ
  6. Информираме Ви, че Вашите данни няма да бъдат съобщени на трети страни, освен ако:

    • Прехвърлянето е разрешено от закона.
    • Прехвърлянето е на компания от групата COSENTINO и е необходимо за правилното развитие на отношенията с ПОТРЕБИТЕЛЯ, или защото ПОТРЕБИТЕЛЯТ е поискал конкретен продукт или услуга, които го изискват, или за вътрешни административни цели, както е описано по-горе за всеки от тези случаи. Можете да направите справка със списъка на компаниите, като кликнете върху следната връзка: https://forms.cosentino.com/cosentino-group-subsidiaries/. Вашите данни няма да бъдат предавани на друга трета страна, освен ако не сме задължени да го направим съгласно приложимото законодателство.
    • Обработването на данни е резултат от Вашето свободно и законно приемане на правно взаимоотношение, чието развитие, изпълнение и контрол следователно включват връзка между посоченото обработване на данни и файловете на трети страни, като например: магазини, където можете да събирате мостри или където може да сте поискали среща; банки, за фактуриране на закупени продукти и услуги; или компании за доставка, за изпращане на закупени продукти.
    • Данните могат да бъдат поискани от Омбудсмана, Прокуратурата, Съдиите, Съдилищата или Испанската сметна палата при упражняване на правомощията, които им се предоставят.
    • Данните могат да бъдат изпратени също на тези доставчици, които предоставят услуга на COSENTINO и които се нуждаят от достъп до Вашите лични данни, за да го направят.
  7. ПЕРИОД НА ЗАПАЗВАНЕ НА ДАННИ
  8. В случаите, когато има търговско отношение между COSENTINO и ПОТРЕБИТЕЛЯ, Вашите данни ще се съхраняват за периода на търговското отношение и след това ще бъдат блокирани за времето, необходимо за изпълнение на правните задължения.

    Във всички останали случаи Вашите данни ще се съхраняват в продължение на пет години, за да се обработват различните искания, които можете да направите чрез формулярите, които Ви предоставяме на УЕБСАЙТА. След този период данните ще се съхраняват за периода, изискван от закона, за да се изпълнят всички задължения, произтичащи от обработването и/или съществуващото взаимоотношение.

  9. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ИЛИ НЕЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ХАРАКТЕР НА ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
  10. Задължителната информация във всеки формуляр ще бъде обозначена като такава със звездичка. Отказът да се предостави тази информация ще попречи на предоставянето на услугата, поискана от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

  11. УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВА
  12. Като ПОТРЕБИТЕЛ можете да упражнявате правата си на достъп, корекция, изтриване, възражение, ограничаване на обработването, прехвърляне на данни или оттегляне на съгласие чрез писмено съобщение на адрес: Ctra. Baza a Huércal-Overa, km 59 – 04860 Cantoria (Алмерия) или чрез изпращане на имейл до нашето Длъжностно лице по защита на данните на gdpr@COSENTINO.com, предоставяне на доказателство за Вашата самоличност и посочване на правата, които желаете да упражните.

    Освен това, ако засегнатите лица считат, че е нарушено тяхното право на защита на личните данни, могат да подадат жалба до Испанската агенция за защита на данните (www.aepd.es).

    АНГАЖИМЕНТИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

    ПОТРЕБИТЕЛЯТ гарантира, че е навършил пълнолетие и че предоставената информация е точна и достоверна.

    ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява също да информира COSENTINO за всякакви промени в информацията, предоставена чрез изпращане на имейл до нашето Длъжностно лице по защита на данните на gdpr@COSENTINO.com, като се идентифицира като ПОТРЕБИТЕЛ на УЕБСАЙТА и посочва информацията, която трябва да бъде променена.

  13. ДАННИ НА ТРЕТИ СТРАНИ, ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ
  14. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ предостави лични данни на трети страни за каквато и да е цел, той/тя гарантира, че е информирал/а предварително субектите на данни и е получил/а съгласието им техните данни да бъдат съобщени на COSENTINO.

    ПОТРЕБИТЕЛЯТ гарантира, че субектите на данни са пълнолетни и че предоставената информация е точна и достоверна.

    COSENTINO проверява съгласието на посочените субекти на данни чрез първоначален имейл, който не е свързан с бизнеса, в който се изисква проверка на съгласието, дадено от тяхно име от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

    В случай на отговорност, произтичаща от нарушение на тези правила и условия от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи отговорност за последствията от такова нарушение.

  15. ОБРАБОТВАНЕ НА ДАННИ ВЪВ FACEBOOK
  16. Достъпът до Съдържанието, предоставено от COSENTINO чрез Facebook, е доброволен и безплатен за потребителите на Facebook и предполага официалното приемане от потребителите на тази Политика за защита на личните данни и всеки друг общ или специфичен регламент, определен от Facebook за целите на поверителността (Политика за защита на личните данни на Facebook).

    COSENTINO гарантира поверителността на личните данни, предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ, както и правилното им обработване, в съответствие с действащото законодателство за защита на личните данни и с настоящата Политика за защита на личните данни.

    В съответствие с гореспоменатото законодателство, COSENTINO Ви информира, че достъпът до Съдържанието изисква от ПОТРЕБИТЕЛЯ да предостави определени лични данни, които трябва да бъдат предоставени за достъп до Съдържанието, освен ако изрично не е посочено друго.

    Преди събирането на Лични данни, COSENTINO ще предостави на ПОТРЕБИТЕЛЯ връзка към тази Политика за защита на личните данни, за да позволи на ПОТРЕБИТЕЛЯ да даде своето предварително, информирано, конкретно и безусловно съгласие за обработването на неговите/нейните Лични данни от COSENTINO.

    По същия начин, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласи изрично, като постави отметка в съответното поле във Формуляра, ПОТРЕБИТЕЛЯТ упълномощава COSENTINO да изпраща бизнес известия за продукти, услуги, събития и друга съответна бизнес информация, свързана с компаниите от COSENTINO GROUP.

    ПОТРЕБИТЕЛЯт трябва да е на възраст над 16 години, за да има достъп до съдържанието на COSENTINO.

    Отговорност на ПОТРЕБИТЕЛЯ е да гарантира, че цялата предоставена информация е достоверна и актуална. COSENTINO информира ПОТРЕБИТЕЛЯ, че трябва да предоставя само Лични данни, които са подходящи, уместни, актуални, точни и достоверни. За тази цел ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи цялата отговорност за всяка пряка и/или косвена щета, която може да бъде причинена на трети страни или на COSENTINO чрез използването на лични данни на друго лице или лични данни на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако са неверни, неточни, неактуални, неподходящи или неуместни.

    С приемането на тази Политика за поверителност ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема, че COSENTINO може да има достъп до: (i) информация (включително лични данни), предоставена от ПОТРЕБИТЕЛЯ чрез всички съществуващи регистрационни формуляри; (ii) данни за неговия/нейния профил във Facebook (включително профилна снимка).

    Всички предоставени лични данни ще бъдат обработвани от COSENTINO, като администратор на данни, в съответствие с правилата и условията, посочени в настоящата Политика за защита на личните данни. Идентичността на Администратора на данни, както и целите, получателите и друга информация относно обработваните данни, могат да бъдат намерени в началото на тази Политика за защита на личните данни. Освен това, както е посочено в раздела „Упражняване на права“ на настоящата Политика за защита на личните данни, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да упражни правата си на достъп, коригиране, изтриване, възражение, ограничаване на обработването, прехвърляне на данни или оттегляне на съгласие чрез изпращане на имейл до нашето Длъжностно лице по защита на данните на gdpr@COSENTINO.com или по пощата на посочения по-горе адрес, като се идентифицира като ПОТРЕБИТЕЛ на FACEBOOK, предостави доказателство за самоличност и конкретизира искането и в двата случая.

    Освен това, ако Вие считате като ПОТРЕБИТЕЛ, че е нарушено Вашето право на защита на личните данни, моля, имайте предвид, че можете да подадете жалба до Испанската агенция за защита на данните (www.aepd.es).

  17. БИСКВИТКИ И ПРОСЛЕДЯВАЩИ ФАЙЛОВЕ
  18. ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема използването на бисквитки и файлове за проследяване на IP адрес, чието използване позволява на COSENTINO да събира данни за статистически цели, като: дата на първото посещение, брой посещения, дата на последното посещение, URL адрес и домейн, от който произхождат, използван браузър и резолюция на екрана.

    ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да избере да предотврати инсталирането на бисквитки, като избере съответната опция в софтуера на браузъра си. COSENTINO обаче не носи отговорност за факта, че деактивирането на такива бисквитки възпрепятства правилното функциониране на УЕБСАЙТА.

    Повече подробности за бисквитките са налични в нашата ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ.

  19. МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ
  20. COSENTINO е приложила необходимите технически и организационни мерки, за да гарантира сигурността на личните данни и да предотврати тяхното изменение, загуба, неоторизиран достъп или обработка на посочените данни, като се вземат предвид най-съвременните технологии, естеството на съхраняваните данни и рисковете, на които са изложени, независимо дали от човешка дейност или от физическата или природната среда.

Cosentino Group – Subsidiaries

COMPANY NAME

TAX NO.

ADDRESS

COSENTINO, S.A..

A04348579

Calle Francisco Martínez 2, Macael (Almería), Spain.

COSENTINO GLOBAL, S.L.U.

B01966597

Carretera A-334, Baza-Huércal-Overa, Salida 60, Polígono Industrial (edificio Oficinas), Cantoria (Almería), Spain.

COSENTINO INDUSTRIAL, S.A.U.

A04117297

Calle Francisco Martínez 2, Macael (Almería), Spain.

COSENTINO RESEARCH & DEVELOMPENT, S.L.U.

B04714093

Carretera A-334, Baza-Huércal-Overa, Km. 59, Cantoria ( Almería) Spain.

COSENTINO UK, LTD.

GB799494148

Unit 10 Bartley Point, Osborn Way RG27 9GX, Hook, Hampshire ( United Kingdom )

COSENTINO THE NETHERLANDS B.V.

NL811341835B01

Florijn 6, 5751 PC Deurne (The Netherlands)

COSENTINO DEUTSCHLAND GmbH

DE208083799

Birkerfeld 48, 83627 Warngau (Germany)

COSENTINO SCANDINAVIA A.B.

556700491501

Lärjeagatan 6, 41524 Göteborg (Sweden)

COSENTINO PORTUGAL UNIPESSOAL LDA.

PT507819241

Núcleo Empresarial, R. A Pavilhão 6, 2665-601 Venda do Pinheiro, distrito de Lisboa, concelho de Mafra, freguesia de Venda do Pinheiro, Portugal.

COSENTINO ITALIA S.R.L.

IT02291090286

Via Trentino Alto Adige 69, 30030 Pianiga-Venezia (Italia)

COSENTINO SWISS A.G.

CHE-113.814.308 MWST

Industriestrasse 4, 8732, Neuhaus SG, Switzerland.

COSENTINO BELGIUM BVBA

BE0894579629

Koeweidestraat 44, B1785 Merchtem (Bélgium)

COSENTINO SURFACES FRANCE SARL

FR25503600595

Zac de la Noue Rousseau Actcentre, 3 rue d’Alembert; 91240 St. Michel Sur Orge (France)

COSENTINO AUSTRIA GmbH

ATU65080011

Etrichstrasse 82-92

2542 Kottingbrunn, Austria.

COSENTINO IRELAND, LTD.

IE9731457E

Unit 39, Fonthill Industrial Park, Fonthill Road – Dublin 22 (Ireland)

C&C NORTH AMERICA,INC.

20-1999579

355 Alhambra Circle, Ste. 1000

Coral Gables, FL 33134, United States.

SUPERFICIES DE PIEDRA INNOVADORAS S. de R.L. de C.V.

SPI101208Q80

“PROLOGIS PARK TOLUCA

Av. Industria Automotriz s/n esquina Boulevard Doña Rosa

Colonia Parque Industrial Doña Rosa

C.P. 52004, Toluca, Lerma, Mexico.

COSENTINO AUSTRALIA PTY LTD.

(ACN) 150158227 (ABN) 66150158277

270 BEECH ROAD, CASULA NSW 2170, Australia.

COSENTINO NORWAY A.S.

898 197 042

Delitoppen 3, 1540 Vestby, (NORWAY)

 

 

COSENTINO JAPAN K.K.

0111-01-059410

Shinjuky Park Tower, N8th floor 3-7-1 Nishi Shinjuku; Tokio (Japan)

COSENTİNO TURKEY YAPI İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İMZA SİRKÜLERİ

2120465902

Sekerpinar Mah., Aycicek Sok., no: 6, Cayirova / Kocaelli, Turkey.

COSENTINO CENTER ISRAEL LTD

Company No. 515103406

33 Nahshon St. Petah Tikva, 49277 ISRAEL

COSENTINO SOUTH EAST ASIA PTY LTD

201216667G

22 Gul Ave

Singapore, Singapore 629662

COSENTINO FINLAND Oy

2715941-7

Varsikuja 4, 01740, Vantaa, Finland.

COSENTINO DENMARK ApS

37276839

Snedkervej, 1, 872, Hedensted, Denmark.

COSENTINO NEW ZEALAND LTD

9429042359753

Level 27, Lumley Centre, 88 Shortland Street Auckland Central, Auckland, 1010, New Zealand.

COSENTINO POLAND SP. Z O. O.

5252688843

ul. ŚW. TOMASZA, nr 4, lok. ,

miejsc. BRWINÓW, kod 05808,

poczta BRWINÓW, kraj POLAND.

COSENTINO SOUTH AFRICA PTY LTD

2016/004944/07

9 Gerhardus Road, Elandsfontein, Johannesburg, Gauteng, 1406

COSENTINO MALAYSIA SDN. BHD.

1251712-H

REGISTERED ADDRESS : Level 21, Suite 21.01, The Gardens South Tower, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur. ————- BUSINESS ADDRESS: Unit 5,05, Level 5, Menara MBMR, No. 1 Jalan Syed Putra, 58000 Kuala Lumpur

COSENTINO CANADA, INC

815698634

3300, 421-7 Avenue SW, Calgary, Alberta T2P4K9

COSENTINO, S.A.-BRANCH OF A FOREIGN COMPANY (DUBAI)

Licence No.: 91448

Dubai Design District, 4th floor, A401

COSENTINO BUILDING & CONSTRUCTION MATERIALS TRADING L.L.C

Licence No.:1196278

A 401, Fourth Floor, Building 04 , Dubai Design District, Dubai

SOLUCIONES AMBIENTALES COMA, S.L.U.

B04748117

Carretera A-334, KM.60 Polígono Industrial (edificio oficinas) 04850 Cantoria (Almeria) Spain.

COSENTINO GREEN ENERGY, S.L.U.

B04902037

Carretera A-334, KM.60 Polígono Industrial (edificio oficinas) 04850 Cantoria (Almeria) Spain.

COSENTINO LATINA LTDA.

CNPJ nº 04.885.413/0001-51

Serra, Estado do Espiritu Santo, na Rua E, 1075, Quadra XI, Sector Industrial de Grande Vitoria, Bairro Civit, Sector I, Carapina – Vitoria (Brasil)

Cosentino Adriatic d.o.o

71880003

Ljubljana, Barjanska cesta 003 , 1000 Ljubljana

Cosentino Baltics U.A.B.

306243617

Vilnius, V. A. Graičiūno g. 20B (LITHUANIA)

COSENTINO CZECH REPUBLIC S.R.O.

19490151

Panská 854/2, Nové Město, 110 00 Praha 1, Czech Republic.